Kozmetik

2,3-Bütandiol

INCI: 2,3-Butanediol1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve nem destekleyici olarak kullanılır. Ürünün dokusunu iyileştirir ve aktiflerin cilde taşınmasına yardımcı olabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu riskleri belirgin değildir.

Faydaları

Toniklerin daha hafif ve konforlu hissedilmesini sağlar. Nem kaybını azaltmaya katkı sunabilir. Genelde iyi tolere edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.