Kozmetik

3-O-Etil Askorbik Asit

INCI: 3-O-Ethyl Ascorbic Acid33 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

C vitamini türevidir ve aydınlatıcı/antioksidan etki için kullanılır. Leke görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir. Bazı hassas ciltlerde hafif batma yapabilir.

Faydaları

Koltuk altı ton eşitsizliğinde destekleyici olabilir. Antioksidan etkisiyle cilt görünümünü iyileştirmeye katkı sağlar. Genelde doğru formülasyonda bariyeri çok zorlamaz.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde hafif irritasyon veya yanma yapabilir. Çok sık kullanımda bariyer zayıfsa rahatsızlık hissi oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

33 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.