Kozmetik

Asetil Dipeptit-1 Setil Ester

INCI: Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yatıştırıcı ve konfor artırıcı peptit türevidir. Ciltte hassasiyet hissini azaltmaya yönelik formüllerde kullanılır. Bariyer rahatsızlığını dolaylı olarak hafifletebilir.

Faydaları

Kızarıklık ve rahatsızlık hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Genelde düşük tahriş potansiyeline sahiptir. Gözenek tıkama veya endokrin risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.