Kozmetik

Adenozin

INCI: Adenosine20 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilt bakımında yatıştırıcı ve yaşlanma karşıtı destek amaçlı kullanılır. İnce çizgi görünümüne yönelik yardımcı olabilir. Bariyer açısından genelde düşük risklidir. Gözenek tıkama ve endokrin riski beklenmez.

Faydaları

Cildi daha pürüzsüz hissettirebilir. Göz çevresi bakımında sık kullanılan bir aktiftir. Genelde iyi tolere edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

20 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.