Kozmetik

Alfa-Glukan Oligosakkarit

INCI: Alpha-Glucan Oligosaccharide6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Prebiyotik destek amaçlı kullanılan bir karbonhidrat türevidir. Cilt mikrobiyomunu desteklemeye yönelik formüllerde yer alabilir. Bariyer ve hormon açısından belirgin risk beklenmez.

Faydaları

Cilt konforunu destekleyebilir. Hassas cilt ürünlerinde nazik bir yardımcı içeriktir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.