Kozmetik

Alüminyum stearatlar

INCI: Aluminum Stearates7 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kıvam verici ve yapı düzenleyici olarak kullanılır. Ciltte film oluşturabilir ve ürünün dokusunu yoğunlaştırır. Gözenek tıkama potansiyeli orta düzeydedir. Alerjik ve endokrin riskleri genelde düşük kabul edilir.

Faydaları

Krem formunun stabil ve yoğun kalmasına yardımcı olur. Uygulama hissini iyileştirebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok yağlı ciltlerde ağır his bırakabilir. Hassas ciltlerde nadiren tahriş oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

7 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.