Kozmetik

Amonyum Poliakriloildimetil Taurat

INCI: Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate9 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Jelleştirici ve stabilizatör olarak formülün viskozitesini ayarlar. Ürünün sürümünü ve homojenliğini iyileştirir.

Faydaları

Genellikle düşük irritasyon profiline sahiptir ve bariyer üzerinde doğrudan agresif değildir. Komedojenik değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.