KozmetikEv temizlik

Amil salisilat

INCI: Amyl Salicylate18 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku verici olarak kullanılır ve formüle çiçeksi bir not ekler. Temizlik etkisinden çok parfüm amaçlıdır.

Faydaları

Ürünün kokusunu daha hoş hale getirebilir. Düşük dozlarda genelde işlevi duyusal düzeydedir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas kişilerde cilt ve solunum yolu tahrişi yapabilir. Gözle temasında rahatsızlık oluşturabilir. Uçucu koku bileşeni olarak ev içi havayı yükleyebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

18 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.