Kozmetik

Amilopektin

INCI: Amylopectin1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kıvam verici ve film oluşturucu polisakkarittir.

Faydaları

Ürünün ciltte daha düzgün yayılmasına ve hafif koruyucu film hissine katkı sağlar. Genelde bariyer dostu ve düşük tahrişlidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltlerde yapışkan his bırakabilir. Endokrin risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.