Kozmetik

Anemarrhena Asphodeloides Kök Ekstresi

INCI: Anemarrhena Asphodeloides Root Extract3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yatıştırıcı ve bakım destekleyici ekstrakt olarak kullanılır. Antioksidan ve nem konforu sağlayabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Bitkisel içerik olduğu için alerjik kontakt dermatit riski tamamen sıfır değildir.

Faydaları

Ciltte rahatlatıcı ve destekleyici etki sağlayabilir. Formüle bitkisel bakım katkısı ekler.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkilere duyarlı kişilerde hassasiyet yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.