Kozmetik

Anis alkol

INCI: Anise Alcohol4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku bileşeni ve yardımcı çözücü olarak yer alabilir. Ürüne karakteristik koku katkısı sağlar. Parfüm benzeri bileşen olduğu için hassas ciltte dikkat gerektirir.

Faydaları

Koku profilini iyileştirir. Düşük miktarlarda formülün algısını güçlendirir. Genel popülasyonda çoğu zaman sorun çıkarmaz.

Dikkat edilmesi gerekenler

Koku alerjisi olanlarda alerjik kontakt dermatit yapabilir. Hassas saçlı deride tahriş riski vardır. Endokrin bozucu risk belirgin değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.