Kozmetik

Anthemis Nobilis Çiçek Ekstresi

INCI: Anthemis Nobilis Flower Extract4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yatıştırıcı bitkisel öz olarak kullanılır.

Faydaları

Ciltte rahatlatıcı his sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Papatya ailesine alerjisi olanlarda reaksiyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.