Aquaphilus dolomiae ferment filtrate

INCI: Aquaphilus Dolomiae Ferment Filtrate

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Ferment kaynaklı yatıştırıcı bir kozmetik bileşendir. Cilt bariyerini desteklemeye ve hassasiyet hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Gözenek tıkama riski beklenmez. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu riskleri düşük kabul edilir.

Faydaları

Hassas ve reaktif ciltlerde konfor sağlayabilir. Bariyer zayıflığında destekleyici olabilir. Formülün yatıştırıcı profilini güçlendirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Ferment içeriklere karşı nadir hassasiyet görülebilir. Çok hassas ciltlerde tek tek bileşenlere tolerans değişebilir.

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.