Kozmetik

Arjinin

INCI: Arginine57 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Amino asit yapılı bir bakım bileşenidir ve formülün pH dengesine katkı sağlar. Saçta nem hissini destekleyebilir. Bariyer dostu kabul edilir.

Faydaları

Saçın daha yumuşak ve esnek hissedilmesine yardım eder. Genelde iyi tolere edilir. Düşük riskli bir içeriktir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltlerde hafif iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

57 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.