Kozmetik

Ascophyllum Nodosum Ekstresi

INCI: Ascophyllum Nodosum Extract3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Deniz yosunu kaynaklı bir bitkisel ekstraktır. Antioksidan ve yatıştırıcı etki amaçlanabilir. Formüle bakım desteği katar.

Faydaları

Cildi yatıştırmaya ve çevresel strese karşı desteklemeye yardımcı olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Deniz yosunu ekstraktları hassas ciltlerde nadiren alerjik reaksiyon yapabilir. İyot içeriği nedeniyle çok hassas kişilerde dikkat gerektirebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.