Kozmetik

Askorbil Tetraisopalmitat

INCI: Ascorbyl Tetraisopalmitate6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağda çözünen C vitamini türevidir. Antioksidan destek sağlar ve ton eşitlemeye katkı verebilir. Bariyer üzerinde genelde naziktir. Endokrin riski beklenmez.

Faydaları

Cilt görünümünü aydınlatmaya yardımcı olabilir. Antioksidan koruma sağlar. Leke eğilimli ciltlerde destekleyicidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas ciltlerde nadiren iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.