Kozmetik

Aspartik Asit

INCI: Aspartic Acid31 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilt bakımında destekleyici amino asittir. Bariyer üzerinde genelde nötrdür. Gözenek tıkama riski yoktur. Alerjik ve hormon bozucu riskleri beklenmez.

Faydaları

Nazik bakım desteği sunar. Cilt hissini iyileştirebilir. Genelde güvenlidir.

Bu içeriği içeren ürünler

31 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.