Kozmetik

Murumuru tohumu yağı/butterı

INCI: Astrocaryum Murumuru Seed Butter5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yoğun yumuşatıcı ve oklüzif özellik gösteren bitkisel bir yağ/butterdır. Cilt yüzeyinde su kaybını azaltmaya yardımcı olur. Daha zengin his verdiği için kuru ciltlerde faydalıdır.

Faydaları

Bariyer zayıflığında rahatlatıcı olabilir ve kuruluğu azaltabilir. Ürünün besleyici hissini artırır. Genelde doğal kökenli olsa da çoğu kullanıcıda iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye çok yatkın ciltlerde ağır gelebilir ve bazı kişilerde gözenek tıkanıklığı hissi yaratabilir. Bitkisel içeriklere duyarlı kişilerde nadiren alerji yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.