Kozmetik

Yulaf Yağı

INCI: Avena Sativa Kernel Oil3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yatıştırıcı ve yumuşatıcı özellikleri olan bitkisel bir yağdır. Saç ve saç derisinde rahatlatıcı his verebilir. Bariyer dostu kabul edilir.

Faydaları

Kuruluk ve hassasiyet hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Saçın daha yumuşak görünmesini destekler. Genelde iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yulaf alerjisi olanlarda hassasiyet yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.