Kozmetik

Behenil Alkol

INCI: Behenyl Alcohol18 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kıvam artırıcı ve yumuşatıcı yağ alkoldür. Ciltte koruyucu bir yumuşaklık hissi bırakır. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

Krem yapısını güçlendirir ve ürünün stabilitesine katkı sağlar. Ciltte daha dolgun bir his verebilir. Genelde iyi tolere edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

18 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.