KozmetikEv temizlik

Benzil Salisilat

INCI: Benzyl Salicylate214 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku bileşeni ve sabitleyici olarak kullanılır. Parfümün kalıcılığını artırabilir. Ürünün kokusunu dengeler.

Faydaları

Koku profilini güçlendirir. Düşük miktarlarda işlevseldir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte alerji ve tahriş yapabilir. Solunum yolu hassasiyetini artırabilir. Çevresel açıdan orta risk taşır.

Bu içeriği içeren ürünler

214 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.