Kozmetik

Beta-Karyofilen

INCI: Beta-Caryophyllene17 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel kaynaklı koku ve aroma bileşenidir. Ürünün kokusuna katkı sağlar. Bazı formüllerde yatıştırıcı özellikleriyle anılır. Ancak koku alerjisi açısından dikkat gerektirir.

Faydaları

Koku profilini zenginleştirir. Bitkisel içerik olarak formüle katkı sağlar. Genel kullanımda orta-düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas kişilerde alerjik kontakt dermatit yapabilir. Koku hassasiyeti olanlarda iritasyon oluşturabilir. Endokrin risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

17 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.