Boswellia Serrata Yağı

INCI: Boswellia Serrata Oil

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yağ/ekstrakt bileşeni olarak yatıştırıcı ve koku verici etki sağlayabilir.

Faydaları

Bazı ciltlerde rahatlatıcı his verebilir ve formüle bitkisel karakter kazandırır. Ancak bariyer onarımı için temel bir içerik değildir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Uçucu/bitkisel yağ karakteri nedeniyle hassas ciltte irritasyon ve alerjik kontakt dermatit riski artabilir. Endokrin bozucu risk net değildir ama hassas ciltte gereksiz risk oluşturabilir.

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.