Kozmetik

Kolza tohumu yağı

INCI: Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cildi yumuşatır ve yüzeyde yağlı bir koruma sağlar. Kuruluk kaynaklı bariyer zayıflığını destekler. Emolyan görevi görür.

Faydaları

Bitkisel yağ olduğu için kuru ciltte rahatlatıcı olabilir. Genelde düşük alerji riski taşır. Bariyer hissini güçlendirebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok akneye yatkın ciltlerde ağır gelebilir. Nadiren hassas kişilerde irritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.