Kozmetik

C11-15 Pareth-7

2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Temizleme ve çözündürme işlevi gören yardımcı yüzey aktif maddedir.

Faydaları

Formülün yağları çözmesine ve ürünün stabil kalmasına yardımcı olur. Durulanan şampuanlarda genelde orta-düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte irritasyon yapabilir ve bariyeri zayıflamış saç derisinde kuruluk hissini artırabilir. Gözenek tıkama ve endokrin bozucu riskleri belirgin değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.