Kozmetik

C12-15 Alkil Benzoat

INCI: C12-15 Alkyl Benzoate93 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif, ipeksi his veren bir emollienttir. Ürünün yayılmasını kolaylaştırır ve yağlı his bırakmadan yumuşaklık sağlar. Bariyer üzerinde nötrden destekleyici etki gösterebilir. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür.

Faydaları

Kremi daha konforlu ve hafif hissettirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas ciltlerde nadiren iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

93 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.