Kozmetik

C12-15 Alkil Laktat

INCI: C12-15 Alkyl Lactate4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emollient ve kaydırıcı bir yardımcı bileşendir; ürünün ciltte daha yumuşak yayılmasını sağlar. Cilt bariyerinde yağlı bir his oluşturarak su kaybını azaltmaya yardımcı olabilir. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

Formülün sürümünü iyileştirir ve ciltte daha konforlu bir his bırakır. Kuru ciltlerde geçici yumuşaklık sağlayabilir. Güneş koruyucunun homojen film oluşturmasına yardım eder.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.