Kozmetik

C13-14 İzoparafin

INCI: C13-14 Isoparaffin13 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kayganlık ve yumuşaklık veren petrol türevi bir emolyan bileşendir. Ciltte film hissi oluşturur. Nem kaybını azaltmaya yardımcı olabilir.

Faydaları

Kuru ciltte konfor sağlayabilir. Genelde düşük irritasyon potansiyeline sahiptir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bazı kullanıcılar petrol türevlerini tercih etmeyebilir. Çok akneye yatkın ciltte ağır his bırakabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

13 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.