Kozmetik

Tamanu tohumu yağı

INCI: Calophyllum Inophyllum Seed Oil3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yağ olarak emolyan etki sağlar ve cilt yüzeyini yumuşatır. Bariyer üzerinde oklüzif/rahatlatıcı bir his oluşturabilir.

Faydaları

Kuru ciltte konfor sağlayabilir ve formüle besleyici bir yağ fazı ekler. Doğru formülde ciltte yumuşaklık hissini artırır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel yağlara duyarlı kişilerde alerjik kontakt dermatit yapabilir. Akneye eğilimli ciltlerde bazı yağlı formüller gözenek tıkama eğilimini artırabilir; endokrin bozucu olarak bilinmez.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.