Kozmetik

Camellia Japonica Tohumu Yağı

INCI: Camellia Japonica Seed Oil3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve besleyici bir bitkisel yağdır. Ciltte kayganlık ve esneklik hissi sağlar. Bariyer üzerinde koruyucu bir film oluşturabilir. Bazı akneye eğilimli ciltlerde ağır gelebilir.

Faydaları

Kuruluk hissini azaltabilir. Cildi daha yumuşak ve konforlu hissettirebilir. Bitkisel yağ seven formüllerde iyi bir destekleyicidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Gözenek tıkama eğilimi kişiden kişiye değişebilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.