Kozmetik

Kaprilhidroksamik Asit

INCI: Caprylhydroxamic Acid19 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koruyucu sistemin parçası olarak mikrobiyal büyümeyi baskılar. Ürünün güvenli kalmasına yardım eder. Ciltte genelde düşük ama hissedilebilir tahriş potansiyeli vardır. Bariyer açısından nötrdür.

Faydaları

Ürünün bozulmasını önlemeye yardımcı olur. Daha az agresif koruyucu seçeneklerinden biridir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde iritasyon veya batma yapabilir. Alerjik kontakt dermatit nadiren görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

19 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.