Kozmetik

Kaprilik/Kaprik Gliseridler

INCI: Caprylic/Capric Glycerides5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif emollient ve çözündürme yardımcısıdır; formüle kayganlık ve yumuşaklık katar.

Faydaları

Saçın daha yumuşak hissedilmesine yardımcı olur ve temizleme sonrası sertliği azaltabilir. Genellikle düşük komedojenik ve düşük irritasyon profiline sahiptir. Bariyer üzerinde ağır bir yük oluşturmaz.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas ciltlerde nadiren rahatsızlık yapabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.