Kozmetik

Kapriloil Salisilik Asit

INCI: Capryloyl Salicylic Acid7 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nazik kimyasal eksfolyan olarak çalışır. Gözenek içindeki birikimi azaltmaya yardımcı olabilir. Akne ve pürüz görünümünde fayda sağlayabilir. Fazla kullanımda bariyeri kurutabilir veya tahriş edebilir.

Faydaları

Gözenek tıkanıklığını azaltmaya yardımcı olabilir. Cilt dokusunu daha pürüzsüz gösterebilir. Akne eğilimli ciltlerde yararlı olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte yanma, kuruluk ve soyulma yapabilir. Bariyer zayıfsa iritasyon artabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

7 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.