Kozmetik

Aspir Tohumu Yağı

INCI: Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif yapılı bir bitkisel yağdır. Cildi yumuşatır ve bariyerden su kaybını azaltır. Formüle emollient katkı sağlar.

Faydaları

Kuru ciltte rahatlatıcı olabilir. Genelde düşük risklidir. Çoğu ciltte iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas veya yağlı ciltlerde nadiren ağır his bırakabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.