Kozmetik

Centella asiatica yaprak ekstresi

INCI: Centella Asiatica Leaf Extract24 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yatıştırıcı ve bariyer destekleyici bitkisel ekstredir. Ciltte rahatlama hissi sağlayabilir. Onarıcı bakım ürünlerinde sık kullanılır.

Faydaları

Kızarıklık ve hassasiyet görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir. Bariyer bütünlüğünü destekleyen popüler bir içeriktir. Genelde düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel ekstre olduğu için nadiren alerjik kontakt dermatit yapabilir. Çok hassas ciltlerde reaksiyon görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

24 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.