Kozmetik

Papatya çiçeği ekstresi

INCI: Chamomilla Recutita Flower Extract58 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yatıştırıcı özellikleriyle bilinen bitkisel bir özdür. Ciltte kızarıklık ve rahatsızlık hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Ancak papatya ailesine alerjisi olanlarda kontakt dermatit yapabilir. Bariyer dostu bir destek bileşeni olarak kullanılır.

Faydaları

Hassas ve kuru bölgelerde rahatlatıcı olabilir. Cilt konforunu artırabilir. Genelde düşük riskli bir bitkisel ekstraktır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Asteraceae ailesine alerjisi olanlarda reaksiyon yapabilir. Nadir de olsa iritasyon görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

58 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.