Ne işe yarar?
Kırmızı ton veren pigmenttir. Cilt bariyerine nüfuzu düşüktür. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez. Kozmetik renklendirme için kullanılır.
Faydaları
Renk formülasyonuna katkı sağlar. Genel olarak düşük riskli kabul edilir. Ojenin tonunu zenginleştirir.
Dikkat edilmesi gerekenler
Nadiren mekanik irritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit çok seyrektir. Gözle temasında rahatsızlık oluşturabilir.
Bu içeriği içeren ürünler
2 üründe geçiyor
Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?
Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.