Kozmetik

CI 17200

38 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Ürüne renk vermek için kullanılan sentetik boyadır. Kozmetikte izinli kullanımda genelde düşük-orta risklidir. Bariyer veya hormon bozucu risk belirgin değildir.

Faydaları

Ürünün görünümünü iyileştirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas kişilerde nadiren iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

38 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.