Kozmetik

Kırmızı Pigment

INCI: CI 4541029 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Ürüne renk veren kozmetik pigmenttir. Allığın tonunu oluşturur. Cilt bariyerine doğrudan zarar vermez. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

İstenen renk etkisini sağlar. Makyaj görünümünü güçlendirir. Genelde düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren iritasyon yapabilir. Gözenek tıkama açısından belirgin bir sorun beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

29 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.