Kozmetik

Ultramarin Mavi

INCI: CI 7700725 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Renk verici pigmenttir. Ürünün görünümünü iyileştirir. Cilt bakımında aktif faydası yoktur.

Faydaları

Formüle estetik renk katar. Genelde düşük riskli bir renklendiricidir. Kozmetiklerde yaygın kullanılır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltlerde iritasyon olabilir. Solunabilir formda değerlendirme farklıdır ancak bu ürün için geçerli görünmüyor. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

25 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.