Kozmetik

Bismut Oksiklorür

INCI: CI 771637 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Işıltı ve sedefimsi görünüm veren mineral pigmenttir. Ürüne parlaklık katar. Bazı hassas ciltlerde kaşıntı yapabilir.

Faydaları

Makyaja parlak ve canlı bir bitiş verebilir. Renk etkisini güçlendirir. Genel kullanımda orta düzeyde tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte kaşıntı, kızarıklık veya irritasyon yapabilir. Göz çevresinde rahatsızlık oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

7 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.