Kozmetik

Siyah Demir Oksit

INCI: CI 77499135 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Siyah pigment olarak renk verir. Ürünün tonunu koyulaştırır. Kozmetik görünümü düzenler.

Faydaları

Genelde inert kabul edilir. Ciltte belirgin aktif risk oluşturmaz. Ton eşitlemeye katkı sağlar.

Bu içeriği içeren ürünler

135 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.