Kozmetik

Ferrik Ferrosiyanür

INCI: CI 775109 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Mavi-yeşil ton veren pigmenttir. Ürünün renk dengesini sağlar. Kozmetik kullanımda genelde düşük risklidir. Cilt bariyerine doğrudan etkisi yoktur.

Faydaları

Renk çeşitliliğini artırır. Makyajın tonunu daha sofistike hale getirebilir. Genelde iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Toz halinde göz çevresinde hafif rahatsızlık yapabilir. Çok hassas ciltlerde nadiren iritasyon olabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.