Kozmetik

Greyfurt Çekirdeği Yağı

INCI: Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yağ/öz olarak formülde yer alır ancak hassas ciltlerde tahriş potansiyeli taşıyabilir. Bariyer açısından orta risklidir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit yapabilir.

Faydaları

Formüle bitkisel katkı ve hafif bakım hissi verebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde kızarıklık veya alerjik reaksiyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.