Kozmetik

Kil

INCI: Clay13 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağı ve fazla sebumu emmeye yardımcı olan mineral bazlı bir bileşendir. Yağlı ciltte parlama kontrolü sağlayabilir ama kuru ciltte germe hissi yapabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin risk beklenmez.

Faydaları

Cildin daha mat görünmesine yardımcı olabilir. Gözenek çevresindeki fazla yağı azaltabilir. Maske hissini güçlendirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Kuru veya bariyeri zayıf ciltte kuruluk ve gerginlik yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

13 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.