Kozmetik

Koko-Kaprilat/Kaprat

INCI: Coco-Caprylate/Caprate48 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel kaynaklı hafif emollienttir. Cildi yumuşatır ve ipeksi his verir. Bariyer üzerinde destekleyici bir tabaka oluşturabilir.

Faydaları

Yağlı his bırakmadan nem hissi sağlar. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür. Kuru ciltte konforu artırır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok akneye eğilimli ciltlerde nadiren ağır gelebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

48 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.