Kozmetik

Koko-Kaprilat

INCI: Coco-Caprylate11 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif yapılı bir emolyan olarak cilde kayganlık ve yumuşaklık verir. Silikon benzeri pürüzsüz bir his oluşturur. Bariyeri ağırlaştırmadan makyajın yayılmasını kolaylaştırır.

Faydaları

Cildi daha konforlu hissettirebilir. Genelde komedojenik riski düşüktür. Kuru ciltlerde iyi bir doku desteği sağlar.

Bu içeriği içeren ürünler

11 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.