Kozmetik

Hindistan cevizi alkanları

INCI: Coconut Alkanes2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve kayganlık sağlayan bitkisel kökenli emollient bir bileşendir. Ürünün ciltte daha pürüzsüz yayılmasına yardımcı olur.

Faydaları

Bariyer üzerinde hafif yumuşatıcı etki sağlayabilir ve kuruluk hissini azaltabilir. Genelde komedojenik riski düşüktür, ancak formülün toplam yapısına bağlıdır. Silikon alternatifi gibi davranarak hafif bir doku sunabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas ciltlerde nadiren rahatsızlık oluşturabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.