Kozmetik

Crocus Chrysanthus Soğan Ekstraktı

INCI: Crocus Chrysanthus Bulb Extract1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel bir ekstrakttır ve antioksidan/yatıştırıcı destek sağlayabilir. Cilt konforunu artırmaya yardımcı olabilir. Bariyer açısından dolaylı fayda sunabilir. Bitkisel olduğu için alerji riski tamamen sıfır değildir.

Faydaları

Formüle bitkisel bakım katkısı sağlar. Hassas ciltte rahatlatıcı olabilir. Antioksidan destek sunabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel ekstraktlara duyarlı kişilerde alerjik kontakt dermatit yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.