Kozmetik

Havuç Tohumu Yağı

INCI: Daucus Carota Sativa Seed Oil4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yağ ve aroma bileşenleri içeren bir emoliyenttir. Ciltte yumuşatma ve bakım hissi sağlar. Uçucu bileşenleri nedeniyle hassas ciltte irritasyon potansiyeli olabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür-orta olabilir. Endokrin bozucu olarak kabul edilmez.

Faydaları

Tırnak çevresine besleyici his verebilir. Formüle bitkisel bakım algısı katar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte alerjik veya irritan reaksiyon yapabilir. Uçucu bileşenler nedeniyle göz çevresinde rahatsızlık oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.